سرپرست آموزش و پرورش لرستان از اجرای طرح «سودای بندگی» در راستای توجه به امر نماز و گسترش فرهنگ آن در بین دانشآموزان این استان خبر داد.
به گزارش خبر افلاک ، رضا عزتی امروز یکشنبه در شورای قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش لرستان ضمن مهم دانستن توجه به امر نماز و گسترش فرهنگ آن در مدارس گفت: برنامهها و خط و مشی آموزش و پرورش بر حول تربیت انسانها است که نماز ستون و محور اصلی این فعالیتها است.
وی عنوان کرد: خوشبختانه از نظر تجهیزات و زیرساختهای نمازخانهای در وضعیت مطلوبی قرار داریم.
سرپرست آموزش و پرورش لرستان بیان داشت: برای فرهنگ سازی اقامه نماز نیز طرحهایی مانند «سه میم»، «رابطین نماز»، «الگوی عملی نماز در دوره ابتدایی»، برگزاری نماز جماعت در مدارس و طرح «سودای بندگی» و حضور دانش آموزان در نماز جمعه از جمله طرحهای در حال اجر ا است که برای تحقق کامل آن نیازمند همکاری همه افراد و نهادهای ذیربط است.
- منبع خبر : خبرگزاری مهر
https://khabareaflak.ir/?p=23366
Wednesday, 31 May , 2023