به گزارش خبر افلاک ، حمیدرضا کرموند در خصوص مشکل تامین آب آشامیدنی روستاهای استان اظهار کرد: پیش بینی ما این است در صورت افزایش گرما تامین آب آشامیدنی ۳۰۰ روستای لرستان در برخی روزها با مشکل مواجه شود، بخش عمدهی از این روستاها به صورت خودگردان مدیریت میشوند و تحت پوشش خدمات آب و فاضلاب استان نیستند.
وی افزود: بیش از ۳ هزار روستا در لرستان داریم که ۱۶۰۰ روستا تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب هستند، اما بر اساس رسالتی که داریم تامین آب آشامیدنی روستاهایی که تحت پوشش هم نیستند را مد نظر داریم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان در پاسخ به این پرسش که کدام روستاها بیشتر با مشکل کم آبی مواجه هستند، توضیح داد: هر چند برنامهریزی و تمهیدات اندیشیده شده برای کل استان است اما به نظر میرسد روستاهای جنوب بیشتر با مشکل کم آبی مواجه باشند.
مدیرعامل شرکت آبفا لرستان گفت: پایشها و نظارتهای فنی و تکنیکی در قالب قرارگاه جهاد آبرسان در خصوص روستاهایی که ممکن است با مشکل کمآبی مواجه شوند انجام شده است.
کرموند بیان کرد: ۴۳ دستگاه تانکر آبرسانی مجهز داریم و در صورت نیاز از تانکرهای سازمان جهاد کشاورزی ، امور عشایر و دستگاههای دیگر هم استفاده میکنیم.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به حضور نیروهای جهادی به ویژه قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) در راستای تامین آب آشامیدنی روستاها گفت: شرکت آب و فاضلاب با قرارگاه امام حسن مجتبی تفاهم نامهی با مبلغ ۴۲۵ میلیارد تومان در قالب طرح جهاد آبرسانی به روستاهای محروم منعقد کرده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان با بیان اینکه امیدواریم در دولت سیزدهم مشکل تامین آب آشامیدنی روستاهای استان کاهش پیدا کند، افزود: پیشبینی میشود میزان بهرهمندی روستاهای استان از شبکه آب آشامیدنی از ۵۶ درصد به بیش از ۶۰ درصد افزایش پیدا کند.
کرموند مشکل آب آشامیدنی روستاهای استان را در بلند مدت منوط به راهاندازی سدهایی با هدف تامین آب آشامیدنی عنوان کرد و گفت: با توجه به نگاه مثبت دولت سیزدهم امیدواریم مشکل آب آشامیدنی روستاهای استان برطرف شود.
وی در پایان صحبتهای خود با تاکید بر مدیریت مصرف بهینه آب توسط همه اقشار جامعه، گفت: کاهش ۱۵ تا ۲۰ درصدی مصرف آب میتواند کاهش افت فشار را به دنبال داشته باشد، البته در استان تنها ۶ درصد از مشترکین پر مصرف هستند.
انتهای پیام/
- منبع خبر : خبرگزاری فارس
Sunday, 2 April , 2023