نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی گفت: ابتکارهای خاص امام راحل در حل مشکلات انقلاب همچون ایجاد بسیج سازندگی و بسیج مردمی، در میان رهبران جهان بی‌نظیر و کم‌نظیر است.

به گزارش خبر افلاک ، مهرداد ویسکرمی ضمن تسلیت رحلت امام راحل، در خصوص ویژگی‌های ایشان، اظهار کرد: یکی از خصوصیات بارز شخصیتی امام خمینی(ع) داشتن ابعاد گوناگون و گسترده بود.

وی خاطرنشان کرد: امام فقیهی جامع و در علوم اسلامی تبحر و درجه استادی داشتند، بسیاری از کتاب‌هایی که امام خمینی(ره) در سنین کمتر از ۴۰ سالگی نوشتند را امروز نیاز است نخبگان آن را تدریس کند.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه امام خمینی(ره) عالم زمان خویش بودند، افزود: در عین اعتقاد به فقه جواهری، اهل اجتهاد در مسائل زمان خود بودند.

ویسکرمی، به اعتقاد جدی امام راحل به سیاسی بودن دین اشاره و تصریح کرد: امام خمینی(ره) معتقد بودند علمای دین تنها نباید در بحث درس غوطه‌ور شده و به مسائل اجتماعی و سیاسی ورود نکنند.

وی ادامه داد: زمانی که همه تقریبا متقاعد شده بودند که دین افیون توده‌هاست و دوره آن گذشته، امام راحل قائل به دین حداکثری بودند، یعنی دینی که برای همه ابعاد شخصیتی انسان برنامه دارد.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امام خمینی(ره) دین حداکثری را احیا کردند، گفت: ولایت فقیه و ولایت مطلقه فقیه را امام راحل احیا کردند تا گره‌های کور جامعه توسط این تفکر گشوده شود.

ویسکرمی، توجه امام راحل به مسائل جهانی از جمله فلسطین را از دیگر نکات برجسته شخصیت امام خمینی(ره) برشمرد و افزود: ابتکارهای خاص امام راحل در حل مشکلات انقلاب همچون ایجاد بسیج سازندگی و بسیج مردمی، در میان رهبران جهان بی‌نظیر و کم‌نظیر است.

وی اظهار کرد: امام خمینی(ره) علاوه بر چارچوب‌های اداری که گاها کارآمدی‌های لازم را ندارد، برتوده ظرفیت مردم و به عبارتی جهاد مومنانه در حل مشکلات کشور اهتمام ویژه‌ای داشتند.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توحید در سراسر اندیشه و رفتار امام خمینی(ره) موج می‌زد، گفت: این فرمایش از امام راحل که خرمشهر را خدا آزاد کرد، یک نمونه از این تفکر توحیدی است.

ویسکرمی بیان داشت: امام راحل اعتقاد داشتند اگر با اخلاص دین خدا را یاری کنیم، خداوند به شکل ویژه به کمک ما خواهد آمد.

وی با اشاره به روحیه استقلال‌طلبی امام خمینی(ره)، خاطرنشان کرد: زمانی که دیگران تفکر شرقی و غربی داشتند، امام راحل تفکر مستقل جدیدی تحت عنوان مردم سالاری دینی را مطرح کردند، به‌گونه‌ای که برخی اندیشمندان در این تفکر متحیر مانده بودند، چرا که نمونه قبلی نداشت.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امام خمینی(ره) نه تنها اسلام را در ایران احیا کردند، بلکه تفکر دینی را در بشریت زنده نمودند.

ویسکرمی، توکل بر خدا و از مشکلات نهراسیدن، مردمی بودن و ساده‌زیستی، بصیرت الهی و روشنگری در  تشخیص افراد ناصالح همچون منافقان و خیرخواهی نسبت به منحرفان را از دیگر ویژگی‌های شخصیتی امام خمینی(ره) خواند و افزود: امام راحل با خودساختگی وارد سیاست شدند، یکی از آفت‌های سیاسیون ما این است که بدون خودسازی وارد عرصه سیاست می‌شوند که این آسیب‌زا است، امام خمینی(ره) ابتدا خویش را پیدا کرد و بعد وارد اجتماع شد.

وی با تاکید بر اینکه ابعاد شخصیتی امام خمینی(ره) گسترده و تنها در یک مطلب نمی‌گنجد، گفت: اگر دقت کرده باشیم، مقام معظم رهبری هر زمان در سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمین(ره) یک بعد از ابعاد شخصیتی ایشان را مورد توجه قرار می‌دهند.

انتهای پیام/

  • منبع خبر : خبرگزاری فارس