اولین جلسه کارگروه سازندگی استان لرستان در سال جدید صبح دیروز( ۱۴۰۱/۰۲/۰۱ ) در سالن جلسات استانداری برگزار شد.

به گزارش خبر افلاک و به نقل از روابط عمومی بسیج سازندگی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) اولین جلسه کارگروه سازندگی استان لرستان در سال جدید صبح دیروز( ۱۴۰۱/۰۲/۰۱ ) به همت بسیج سازندگی و با حضور فرمانده محترم سپاه حضرت ابوالفضل (ع) و به ریاست دکتر زیویار استاندار محترم لرستان در سالن جلسات استانداری برگزار شد.

پس از حضور مدعوین، سردار کشکولی ضمن خوشامدگویی بر محرومیت‌زدایی به ویژه در مسئله آب شرب و کشاورزی تاکید کرد و گفت: تامین آب با کیفیت و ایجاد زمینه لازم برای صرفه‌جویی در مصرف آب با استفاده از گروه‌های جهادی باید تداوم یابد؛ همچنین فعالیت های مشترک سپاه سازندگی و با استانداری نیز باید تداوم یابد.

پس از سردار کشکولی، سرهنگ جهانبخش مسئول بسیج سازندگی با اشاره به ضرورت تاسیس بسیج سازندگی در کشور، خواستار برگزاری جلسات کارگروه سازندگی استان در هر فصل و با حضور استاندار و مشارکت سایرین و حمایت همه‌جانبه از پروژه‌های سازندگی و رزمایش جهادگران فاطمی شد.

در ادامه نیز سایر مدعوین نکاتی را در این رابطه بیان کردند و در نهایت مصوب شد ؛
۱جلسات کارگروه بسیج سازندگی به صورت منظم و فصلی و در صورت لزوم فوق‌العاده برگزار شود. ۲تشکیل قرارگاه استانی آب شرب و جلسات منظم در مدت‌زمان هر دو هفته یک‌بار برای بررسی مشکلات و رفع موانع مشکلات با حضور دستگاه‌ها و اشخاص ذی‌صلاح صورت گیرد.
۳_تاسیس قرارگاه خدمت‌رسانی به محلات حاشیه‌نشین‌ و استفاده از ظرفیت قانونی بودجه‌ی ۱۴۰۱ و اعتبارات دستگاه‌های استانی برای تامین نیازمندی ساکنین آن مناطق باید صورت گیرد.
و در آخر برگزاری و تداوم جلسات منظم قرارگاه و هم‌چنین تشکیل کارگروه بسیج سازندگی در شهرستان‌های استان با ریاست فرمانداران، بسیج سازندگی و فرمانده محترم سپاه ناحیه و سایر ادارات مربوطه و ارسال نتایج هر جلسه به دبیرخانه استان از جمله مصوبات جلسه بود که با تاکید و اشتیاق حاضران بر حمایت از جهادگران این عرصه و تداوم حمایت‌ها تا بهبود اوضاع همراه بود.

در پایان سرهنگ جهانبخش با اذعان به وظایف بسیج سازندگی در رفع محرومیت و سازندگی و تکریم حاشیه‌نشین‌ها و تامین نیازهای‌شان و هم‌چنین تاکید بر ضرورت رفع مشکل کمبود آب ابراز امیدواری کرد که خروجی این جلسات عملی و اجرایی شود.

انتهای پیام//