سردار کشکولی در معارفه رسمی سرهنگ بازگیر به عنوان فرمانده یگان امنیتی امام علی (ع)،سپاه لرستان گفت: یگان امنیتی لرستان با ۲۲ گردان، هم وزن یک لشگر است از دل تحرکات و تهدیدهای ۹۶ و ۹۸ یگان امنیتی پرقدرت بیرون آمد تا اجازه نفس کشیدن به ضد انقلاب را ندهد،باید هر لحظه اماده باشیم چراکه هر روزی که آماده نباشیم روز شکست است.

به گزارش خبرافلاک سردار مرتضی کشکولی در آیین تکریم و معارفه فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خرم آباد و فرمانده یگان امنیتی سپاه لرستان اظهار داشت:خداوند را شاکریم که بعد از ۴۳ سال از انقلاب اسلامی یک فرمانده هنگام ارائه گزارش کار نامی از خود عنوان نمی کند، بلکه انجام کار را به خدا،فرمانده و بسیجیان نسبت می دهند خداوند را بر این دستاورد شکر می کنیم که انسان به این درجه از کمال برسد که خود و کار خود را نبیند.

وی با اشاره به بخشی از آیه ۱۴۰ سوره آل عمران افزود: خداوند در قرآن می فرمایند و ما این روزها و دوره ها را بین مردم می گردانیم، تا خداوند مقام اهل ایمان را مشخص کند و از شما مومنان آنکه را صالح است برای دیگران الگو و گواه کند و ایمان فرد،جمع،جامعه،ملت ها و تمدن ها نمایان شود.

فرمانده سپاه لرستان عنوان کرد:روز اول که انقلاب رخ داد صرفا صهیونیست ها درک کردند چه اتفاقی افتاده است آنها گفتند یک زلزه هشت ریشتری رخ داده است لاکن بقیه دست کم گرفتند که با نفوذ و یک کودتا می شود نظام را از درون مختل کرد؛ جنگ هشت ساله را راه انداختند و یک اتفاق جهانی علیه یک کشور مظلوم رخ داد البته در جنگ هم خدا از ایمان امام راحل و این ملت با ۲۶۰ هزار شهید پرده برداری کرد در همین ایام کربلای چهار و پنج ، ۱۲ هزار شهید دادیم لکن مردم ما خم به ابرو نیاوردند.


کشکولی با اشاره به تلاش های سرهنگ بازگیر به عنوان یک نوجوان پرجنب و جوش در جبهه های دوران دفاع مقدس
خاطرنشان کرد: دشمنان در جنگ نظامی هم موفقیتی به دست نیاوردند از این رو جنگ سیاسی، فرهنگی، اقتصادی ،سایبری، ترکیبی و همه نوع جنگ را با تقسیم کار هوشمندانه راه انداختند.

وی تصریح کرد: قطعا امروز جنگ نظامی از جانب دشمن متصور نیست و در مورد جنگ امنیتی هم با دادن فراخوان های متعدد به نتیجه ای نرسیدند؛ همان طوری که انتخابات خرداد امسال در اوج فشارها و تحریم ها،نمایش شکوه مردم سالاری بود.

کشکولی بیان کرد: تا پیش از انقلاب ۹۰ درصد روستاها گلی و جاده ها خاکی بودند، آب،برق، گاز،بهداشت،مخابرات و صدا و‌سیما نبود و امروز به برکت انقلاب تمام این کاستی ها رفع شده ، چون حق مردم است.
وی با اشاره به در میدان بودن سپاه و بسیج در همه عرصه های خدمت رسانی یاد آور شد: امروز توانستیم با واکسیناسیون سراسری تلفات ناشی از کرونا را به روزی ۱۸ ، ۲۰ برسانیم اما در فرانسه، آلمان، انگلیس، آمریکا آمارها هزار هزار است؛ اگرچه ما زخم داریم اما راست ایستاده ایم و خم نشدیم، از هیچ بحرانی نمی ترسیم بلکه تهدیدها را تبدیل به فرصت می کنیم.


وی ضمن معارفه رسمی سرهنگ بازگیر به عنوان فرمانده یگان امنیتی امام علی (ع) لرستان اذعان داشت: یگان امنیتی لرستان با ۲۲ گردان، هم وزن یک لشگر است از دل تحرکات و تهدیدهای ۹۶ و ۹۸ یگان امنیتی پرقدرت بیرون آمد تا اجازه نفس کشیدن به ضد انقلاب را ندهد،باید هر لحظه اماده باشیم هر روزی که آماده نباشیم روز شکست است.