نماینده ولی فقیه در لرستان گفت:جامعه ما با آموزه های ایرانی ،اسلامی فاصله گرفته است باید علل و عواملی که این فرهنگ اتمم و اکمل ما را مورد تهدید قرار داده است بوسیله فرهیختگان حوزه و دانشگاه شناخته و موانع از سر راه امت اسلام و مردم جامعه ما برداشته شود.

حجت الاسلام سید احمد رضا شاهرخی در خطبه های نماز جمعه این هفته در خرم آباد ضمن سفارش همگان به تقوای الهی اظهار داشت:پیامبران الهی با دینی که آوردند همه برای این منظور است که انسان ها تسلیم فرامین الهی شوند البته با تکامل جوامع بشری کامل ترین دینی که پیامبر اکرم(ص) آوردند به نام اسلام نامگذاری شد اما تسلیم در برابر فرامین الهی حقیقت همه ادیان است.

وی افزود:ما به فرامین الهی عمل می کنیم ولی جامعه و جوامع متدین ما به آن رشد و کمال لازم نائل نمی شوند . نتیجه لازم از اعمال خوب گرفته نمی شود با این که نماز جماعت قرائت می شود نمازگزاران از این ثواب ارزشمند بهره می برند و تمام این موارد در نامه اعمال ثبت می شود اما مشکل این است که این ثواب ها در نامه اعمال باقی نمی ماند کارهایی انجام می دهیم که مانع رسیدن ما به منزلت تقوا می شود.

شاهرخی با اشاره به ضرورت رعایت اصول بهداشتی و استفاده از ماسک برای مقابله با بیماری کرونا عنوان کرد:گسترش ویروس کرونا، موجب تضعیف امت اسلام است و عمل نکردن به قوانین و اصول بهداشتی که تضعیف امت اسلام را در پی دارد حرام است.

نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به سالروز ولادت امام حسن عسگری (ع) خاطرنشان کرد: امام، شاگردان زیادی را تربیت کرد شیخ طوسی بیش از صد نفر از شاگردان او را برشمرده است امام با اینکه در کمپ نظامی و تحت محاصره بودند برای گسترش فرهنگ تشیع و توسعه علم و دانش مجاهدت های فراوانی کردند موافقان و مخالفان حضرت به علم و تقوا و شجاعتش در برابر دشمنان و صبر و استقامت در برابر سختی ها اعتراف دارند.

وی تصریح کرد: پدر امام عصر عج ، امام حسن عسگری به عنوان جوان ۲۸ ساله با برجستگی هایی همچون عبادت، سخاوت،زهد، ساده زیستی، ترویج فرهنگ صرفه جویی، اهتمام به دو اصل تولی و تبری، پاسخگویی به پرسش های روز،رهبری مبارزات سری علیه حاکمان ظالم عباسی، که امروز مورد نیاز جامعه بشری و شیعه است الگویی برای جوانان امروز است.

امام جمعه خرم آباد بیان کرد: روز ۱۴ آبان به معنای روز فرهنگ عمومی یعنی فرهنگ غالب و گسترده ای که در میان عموم جامعه رواج دارد نامگذاری شده است؛ انقلاب اسلامی با هدف ارائه طرح جدیدی از حکومت داری بر پایه عدالت و خدا محوری در ایران اسلامی ما استوار شد تا منتهی به تمدن اسلامی شود و در تلاش است تا فرهنگ زندگی صحیح را به عنوان الگو به جامعه بشری معرفی کند.

شاهرخی یاد آور شد:تمدن اسلامی دارای ۲ گام است ؛ یک بخش،جنبه ابزاری و سخت افزاری است و شامل علم، اختراع، اکتشاف، سیاست، پیش رفت و اقتصاد و …است که باید در همه این زمینه ها به رشد کافی برسیم و بخش دوم آن سبک فرهنگ صحیح زندگی شامل خانواده ،ازدواج نوع مسکن و لباس، تفریحات کسب و کار و رفتارهای فردی اجتماعی است.

وی تاکید کرد:اختراع،اکتشافات و فرهنگ صحیح زندگی باید در کنار هم قرار بگیرد؛ بدون پیش رفت در فرهنگ زندگی صحیح، رسیدن به تمدن اسلامی میسر نیست و البته موانعی هم وجود دارد مثلا فرهنگ کار جمعی در بین ما ضعیف است، عدم رعایت حقوق متقابل در محیط کسب و کار،عدم رعایت قوانین راهنمایی رانندگی و نزاع ها و پرخاشگری، عدم صبر و شکیبایی، طراحی لباس ها بدور از سنت ایرانی اسلامی ، و البته ما با فرهنگ ایرانی اسلامی فاصله گرفتیم .

شاهرخی اذعان داشت:قانون گریزی و سود جویی از مراتب کوچک شروع می شود تا به رانت و فساد می رسد . رعایت تمام این مسائل بر پایه خرد ورزی، اخلاق و رعایت حقوق متقابل است که این سه به نحو اکمل و اتمم در آموزه های اسلامی و سنت های ایرانی ما وجود دارد ولی جامعه ما فاصله گرفته است باید علل و عواملی که این فرهنگ اتمم و اکمل ما را مورد تهدید قرار داده است بوسیله فرهیختگان حوزه و دانشگاه شناخته و موانع از سر راه امت اسلام و مردم جامعه ما برداشته شود اگر فرهنگ صحیح بر جامعه حاکم نباشد نمی توان از ابزارها و وسایل ها که نمود و جلوه پیش رفت هستند بهره گرفت.

وی گفت: کار فضیلت و ارزشمند است اما اینکه در استان ما بانوانی به این شکل دیده شود زیبنده نیست با کمیته امداد گفت و گو کردیم ولی درخواست کردیم تدابیری اندیشیده شود که کرامت بانوان حفظ شود و مشکلات معیشتی این دسته از افراد به صورت پایدار و دائمی برطرف شود؛ داشته های ما بیش از مشکلات ماست افق روشن است و آینده برای استان ما در همه حوزه ها روشن است ولی نیازمند برنامه و راستی آزمایی است.