دبیر ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به ابتلای ۴۱۴ شهروند دیگر به کرونا طی شبانه روز گذشته، گفت: مجموع مبتلایان به ۱۸۱ هزار و ۷۵۹ نفر رسیده است.
به گزارش خبرافلاک؛ با اعلام نتایج قطعی آزمایشهای انجام شده، طی ۲۴ ساعت گذشته، با جان باختن ۷ نفر از شهروندان لرستانی، آمار تلفات کرونا در استان به ۲ هزار و ۴۵۸ نفر رسید.
مریم کوشکی، دبیر ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به ابتلای ۴۱۴ شهروند دیگر به کرونا طی شبانه روز گذشته، گفت: مجموع مبتلایان به ۱۸۱ هزار و ۷۵۹ نفر رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون ۷۵۵ بیمار دارای علایم بیماری کووید ۱۹ در بیمارستانهای سراسر استان بستری هستند.
کوشکی با اشاره به افزایش سرعت واکسیناسیون، از شهروندان درخواست کرد پروتکلهای بهداشتی را همچنان رعایت کنند.
انتهای پیام/
- منبع خبر : علوم پزشکی لرستان
https://khabareaflak.ir/?p=13587
Friday, 24 March , 2023